2022-2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI YABANCI DİL (İNGİLİZCE) YD101-YD102 KODLU DERSİN SEVİYE TESPİT SINAVINDA DEĞİŞİKLİK YAPILMASINA İLİŞKİN DUYURU

Yüksekokulumuzca daha önce duyurusu yapılan Yabancı Dil (İngilizce) YD101-YD102 kodlu dersin Seviye Tespit (Muafiyet) Sınavı Mergen üzerinden online yapılması; Yükseköğretim Kurumunun 03/09/2021 tarihli çerçeve kararına istinaden tüm derslere ait sınavların yüz yüze yapılması gerektiğinden ONLİNE sınav  iptal edilerek,  Seviye Tespit Sınavının  28/09/2022 tarih ve  Saat 16:00 'da yüz yüze yapılmasına karar verilmiştir. Seviye Tespit Sınavı Fen Edebiyat Fakültesi Merkezi Derslikler (A-B-C) bloklarda yapılacaktır.

Sınava Girecek Öğrencilerimize Başarılar dileriz.