İNGİLİZ DİLİ EDEBİYATI HAZIRLIK SINIFI ÖĞRENCİLERİNİN DİKKATİNE

Adıyaman Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu Zorunlu Yabancı Dil Hazırlık Birimi

 “Zorunlu İngilizce Hazırlık Programı Muafiyet ve Seviye Tespit Sınavı” daha öncede belirtildiği gibi 09.10.2023 (Pazartesi) tarihinde yani bugün online ve üç oturumda yapılacaktır.

* İlk oturumun başlama saati 10:00 olup, bu oturumda okuma, anlama, dilbilgisi ve kelime bilgisi üzerine odaklanılacaktır. Oturumun süresi 100 dakikadır.

* İkinci oturum aynı gün saat 12:30’da başlayacak olup, bu oturumda dinleme becerileri üzerine odaklanılacaktır. Oturumun süresi 20 dakikadır. Öğrencilerin dinleme becerileri sorularını çözebilmek için Mergen’de Part 2 bölümünde Listening 1 ve Listening 2 mp3 dosyalarını ikinci oturumun sınav süresi başlamadan hemen önce indirmeleri gerekmektedir. Listening 1 ses dosyasını ilk 7 (1-7) soruyu çözmek için iki defa dinlemeleri, Listening 2 ses dosyasını 8-15 arasındaki soruları çözmek için iki defa dinlemeleri gerekmektedir. Bu oturumun süresinin 20 dakika ile sınırlı olduğunu unutmayınız!!!

* Üçüncü oturum saat 12:50’de başlayacak olup, bu oturumda yazma becerileri üzerine odaklanılacaktır. Oturumun süresi 55 dakikadır.   

* Her üç oturum da online ve https://mergen.adiyaman.edu.tr üzerinden yapılacaktır. E-devlet giriş bilgilerinizle Mergen’e giriş yapmanız istenecektir. İlk denemede adres çubuğunda başka sayfaya yönlendirirse, tekrar mergen.adiyaman.edu.tr adresine giriş yaptığınızdan emin olunuz!!!

* Siz değerli öğrencilerimiz, sınavda yaşanacak herhangi bir teknik aksaklık veya problem durumunda ise Mergen’de dersinizin ana sayfasında sol bölümdeki gezinme sekmelerinden yer alan "Tartışmalar" bölümüne yazarak bizimle iletişime geçebileceksiniz. Hepinize başarılar dileriz.

 

Yabancı Diller Bölüm Başkanlığı

 

Size daha iyi hizmet sunabilmek için web sitesinde bazı çerezler kullanmaktadır. Kişisel verilerin işlenmesine yönelik Aydınlatma Metni'ne ulaşabilirsiniz.